Trainingen & Opleidingen

Veilig Werken Met Een Heftruck

Bij Palmyras vindt u altijd een opleiding voor het besturen van een heftruck op uw niveau. Wilt u zelf graag met een heftruck in een magazijn werken? Of wilt u als ervaren bestuurder beter overweg kunnen met een heftruck in kleine ruimtes? Dankzij onze opleiding breidt u uw kennis snel uit.
Als u met verschillende toestellen aan de slag wilt gaan, kan u naast onze opleiding heftruck ook kiezen voor combi-opleidingen. Daarnaast bieden we ook een VCA-cursus aan.

Heftruck Cursus

Voor onze heftruck cursus voor beginners heeft u weinig tot geen ervaring met de heftruck nodig. Deze heftruck cursus duurt 1 dag en wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Gedurende deze dag worden ook aspecten als veiligheid en onderhoud van de heftruck behandeld. U krijgt na het goed afleggen van de examens een heftruckcertificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar dat voldoet aan de eisen van de Arbowet.

Combi-cursussen

De combinatie Heftruck / Stapelaar / EPT basiscursus is een
1-daagse of 2-daagse cursus die bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Eerst leert u de kennis die nodig is om de machines veilig te kunnen bedienen en daarna gaat u direct aan de slag om de geleerde kennis in de praktijk te brengen. Zowel het theoriegedeelte als het praktijkgedeelte wordt afgesloten met een examen. Wanneer u beide examens succesvol afrondt, ontvangt u uw certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig binnen Nederland.

Heftruck ARABISCH

Wilt u graag uw heftruck certificaat halen in de Arabische taal? Bij Palmyras kunt u ook een Arabischtalige heftruck cursus volgen. De inhoud van de cursus is precies hetzelfde, net zo snel en net zo goed, alleen dan krijgt u les van een Arabisch instructeur en is het examen in het Arabisch.

Electric Pallet Truck

EPT is de afkorting van elektropallettruck of elektrische pallettruck ook wel genoemd: motorpallettruck of elektrische pompwagen. Dit soort trucks is gemaakt voor het transport van pallets in het magazijn alleen op niveau 0, meestal gebruikt voor het laden en lossen en voor het transporteren van pallets van en naar de stellingen.

Stapelaar

Hoewel deze truck sterk lijkt op de EPT-wagen, heeft de Stapelaar een mast waarmee u pallets vanaf een niveau boven 0 kunt oppakken. Met zijn standaardafmetingen kunt u ook pallets opnemen in smalle gangen die zijn aangepast voor reachtrucks. En net als de EPT-trolleys is hij verkrijgbaar in drie typen opbouw voor de machinist.

Onze Prijzen

Heftruck cursus

€250,-

Excl. Btw
 • 1-daagse cursus in het Arabisch
 • Theorie cursus + Examen
 • Praktijk cursus + Examen
 • Digitaal certificaat voor 5 jaar
Inschrijven

Incompany

Op Aanvraag

Voor gemeentes en bedrijven
 • Heftruck cursus in het Arabisch
 • Electric Pallet Truck Cursus
 • Stapelaar Cursus
 • Combi-Cursus met VCA
Offerte aanvragen

Combi-Cursus

€350,-

Excl. Btw
 • Heftruck cursus in het Arabisch
 • Electric Pallet Truck Cursus
 • Stapelaar Cursus
 • Digitaal certificaat voor 5 jaar
Inschrijven

Onze Klanten | Partners

Wij danken alle onze klanten en partners voor de prettige samenwerking en hopen dat jullie tevreden zijn over onze dienstverlening. Wij kijken uit naar een volgende samenwerking!

Contact

Heeft u een vraag?

Als u vragen heeft, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij horen graag of u nog hulp nodig heeft met uw keus.

Contact met ons opnemen

Wilt u ons ook beoordelen?